Implica-te ca voluntar

Plecând de la principiul că educaţia ecologică reprezintă baza pentru rezolvarea pe termen lung a problemelor de mediu şi că voluntariatul este o formă directă de implicare în cele mai diverse probleme de la nivelul comunităţii, Centrul Regional de Ecologie Bacău a urmărit permanent susţinerea acestor componente.

Pe lângă voluntarii membrii activit ai CRE Bacău, organizaţia are alături din ce în ce mai multe persoane de toate vârstele, care doresc să dedice o parte din timpul liber şi energia lor pentru a susţine activităţile. Să te implicit direct într-una din problemele care te deranjează, sau să pui umărul la o activitate care aduce un plus comunităţii reprezintă un lucru remarcabil şi un pas spre viitor.

Prin zeci de campanii de informare şi educare, prin organizarea a numeroase activităţi de promovare a sportului şi recreerii în natură, CRE contribuie la îmbogătirea experienţei de viaţă şi a cunoştintelor tinerilor în dorinţa ca aceştia să devină prietenii naturii.

Vă invităm, părinţii cu copii, liceeni, profesorii şi toţi iubitorii de natură care apreciază activitatea CRE Bacău să veniţi în natură, să fţi alături de noi şi să facem împreună zona în care trăim mai frumoasă şi mai sănătoasă !