CURS FOTO

CRE

IMG_0501

Asociatia „Veniti cu Noi” organizeaza un curs de fotografie destinat amatorilor. Scopul este ca prticipantii sa isi insuseasca notiuni generale si sa isi imbunatateasca tehnica de realizare a fotografiilor. Lectori: Dan Muraru si Sebi Sascau.
Cursul este gratuit si se desfasoara in fiecare joi de la ora 18.00, la sediul „Veniti cu Noi”, in caminul Colegiului National „Ferdinand I”.

Comments ( 4 )

 1. / Replyionut
  salut, am si eu o intrebare... sunt interesat de acest curs foto, avand o prietena acolo, dar nu sunt voluntar la cre sau la veniti cu noi. eu sunt inscris la fsc. pot lua si eu parte?:D
 2. / ReplyCurs de fotografie | Fara Filtru
  [...] aflat doar de un curs pentru amatori, organizat de Sebi Sascau si Dan Muraru, demers despre care a scris Madalina in Ziarul de Bacau. [...]
 3. / ReplyEdi
  Buna ziua, Sunt din Onesti si aici nu avem organizat nici un curs de fotografie. Nici gratuit nici cu bani. As fi interesat sa particip la cursurile dumneavoastra. Exista vreo limita de varsta sau alte criterii pentru a fi admis? Numai bine.
 4. / ReplyTudi
  M-ar interesa si pe mine cursul acesta. Va rog sa imi dati un email pe capellini2004@yahoo.com cand o sa il mai organizati. Chiar mi-ar pare bine sa avem asa ceva in Bacau. Felicitari pentru initiativa.

Leave a reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.