VICTORIE CRE vs VCN – paintball

CRE

CRE vs VCN. Paintball from ranger on Vimeo.

Centrul Regional de Ecologie – uniforme albastre
Asociatia „Veniti cu Noi” – uniforme camuflaj
Scor final CRE 4 victorii – VCN 1 victorie (+ 1 remiza)
Total bile trase: 2100.
Locatia: coada lacului Bacau – lunca Bistritei

PENTRU ECHIPAMENT PAINTBALL: telefon 0754-605-071 (Bogdan).

Comments ( 7 )

 1. / ReplyMihai
  "Contestare" Nu se specifica nimic despre: Capitanul echipei adverse celor de la CRE era anchilozat de spate insa a dovedit cea mai buna precizie de tir, dar fuma mai mult decat cei mai tineri implicati in competitie (spun asta pentru cei doi sefi de grup) Forma de explicatie a regulilor jocului a fost facuta fugitiv de catre coordonatorul "competitiei" - Gabi - in asa fel incat echipa adversa sa ramana la nivelul de participant in joc, nu de competitor cu potentiale valente Cei atinsi in joc nu isi ridicau mastile pentru a anunta "iesirea din joc", ba chiar nu recunosteau evidenta cand chiar coechipierul semnala fapta (a se vedea CRE) Modul de "organizare" mai interesant s-a petrecut dupa ce s-a epuizat concursul Se observa o lipsa de fair-play, intretinuta, constanta, a celor de la CRE
 2. / ReplyRemus V cu N
  Fiind vorba de fair play, cred ca este bine sa ne semnam opiniile, daca se doresc a fi constructive Privitor la fumat: DA, am inteles aluzia!
 3. / ReplyRemus V cu N
  Fiind vorba de fair play, cred ca este bine sa ne semnam opiniile, daca se doresc a fi constructive Privitor la fumat: DA, am inteles aluzia!
 4. / ReplyIulian
  Am impresia unii de la VCN nu stiu sa piarda!Daca majoritatea"invinsilor" si-au asumat infrangerea si fac planuri si tactici de bataie pe viitor,unii fac tot posibilul sa-si asume niste merite necuvenite!
 5. / ReplyIulian
  Iuliane, te-ai gandit vreodata la continutul si conceptele de tactica si strategie? Impresia ca "unii de la -V cu N- nu stiu sa piarda" este fondata pe o observatie coerenta si pertinenta de moment sau analiza ulteriora??? "Invinsii", in fiecare caz si moment, au stiut sa creeze atmosfera de grup, de destindere in cadrul unei competitii prietenesti, care sa mareasca coeziunea intre tineri si sa formeze cadrul pentru noi actiuni de MUNCA si relaxare. Am asteptat mult comentarii pentru a interveni ulterior. Oare de ce nu au aparut? Cu mana de la mana, sa continuam promovarea spiritului competitional pentru ca, in cel mai rau caz, invinsul ajunge pe locul II in clasamentul general, ceea ce nu este de neglijat. Astept propuneri pentru ca altfel va provoc: - manse pescuit pastrav (pacat ca am intrat in prohibitie, banuiesc ca stii, dar mai este timp chiar in acesta an) - escalada Piatra Altarului contra cronometrului - previziuni meteo, intr-o zona aleasa aleatoriu, pentru urmatoarele 6 ore - un traseu de cicloturism de 145 km combinat / zi (sosea si drum forestier montan) - un traseu de concurs de orientare sportiva / harta / zona Luncani
 6. / ReplyRemus
  Oare chiar tu ai scris mesajul anterior? Eu spun ca nu si mi-l asum!
 7. / ReplyRemus
  Si daca vrei, continui cu inca cateva forme de competitie: - o foto-vanatoare la pasaret, cerb si mistret (ca sa evitam cocosul de munte) - conceperea si promovarea unui traseu ECO-Turistic in judetul Bacau, cu legaturi specifice cu judetele limitofe - etc. (forme de manifestare ecologista, cu exceptiile de rigoare)

Leave a reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.